És el procés mitjançant el qual s’aconsegueix millorar el benestar i desenvolupament tant en la vida personal com en la professional.

Com és sabut el terme «Coaching» prové del verb anglès to coach (entrenar). En aquest sentit és un mètode que consisteix en acompanyar i entrenar una persona «coachee» o a un grup per aconseguir un objectiu o desenvolupar habilitats específiques.

Què fa i què NO fa un Coach ?

Fa preguntes, no dona respostes. De fet cal trencar amb la concepció de Assessor o Consultor . En el Coaching, el Coach sap  que el coachee ( client) té tots els recursos necessaris per a assolir la seva meta. Únicament necessita fer-los conscients i posar-los en ús.

Confronta, responsabilitza i dona poder. A través de tècniques especialitzades, el coach fa de mirall al coachee en les seves pròpies incoherències,  de les seves pors, i de la mateixa manera  també projecta en aquest mirall el que sí és un talent o recurs en ell perquè se senti poderós, capaç i responsable del seu estat actual i futur.

No Jutja, perquè sap que tot acte té una intenció positiva. Emetre judici col·locaria al coach en una posició de superioritat totalment falsa i tòxica per a la relació que manté amb el coachee, no només perquè no hi ha ningú millor que el coachee per trobar les seves pròpies solucions, si no també, perquè quan una persona comprèn la finalitat última dels seus actes, pot trobar formes alternatives d’aconseguir el mateix, amb menys cost per a si mateix o per al seu entorn, i aquest és precisament el canvi que estava esperant.

Es tracta d’aprendre a gestionar seva realitat, transformant els límits en recursos, mitjançant una sèrie de preguntes estratègiques. El procés de coaching està enfocat en la solució de problemes, superació de bloquejos.

És un procés interactiu en el qual el coach ofereix el camí més eficaç per assolir els objectius a partir dels propis recursos i habilitats de la persona.

El coach ensenya unes eines que milloren les capacitats de la persona, tant en àmbits professionals com personals.

És una guia per incrementar la intel·ligència emocional i aconseguir l’excel·lència.

És una forma d’autoajuda guiada que s’orienta a:

 • Superar dificultats personals.
 • Bloquejos emocionals.Angoixes.
 • Pors.Fòbies.
 • Ansietat.
 • Resoldre conflictes entre pares i fills, de parella, laborals,socials.
 • Aconseguir objectius.
 • Prendre decisions.Dubtes.
 • Optimitzar la planificació.
 • Comunicar-se eficaçment.
 • Ampliar l’àrea de confort.Auto-coneixement.
 • Auto-estima.

En definitiva, transformar els teus límits en recursos.

Oferim tres tipus:

 1. Coaching individual
 2. Coaching grupal
 3. Coaching per a una organització (empresa, associació, club, etc.)

Apúntate a la Newsletter

Y recibirás de regalo el ebook "Los sabotajes de la ansiedad. 4 errores comunes que debes evitar"

Gracias por subscribirte!

Esta web utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación    Más información
Privacidad