«Es pot cridar i es pot plorar en silenci. Això li diem escriure «

L’escriptura  ens ajuda a trobar la pau.

Voldria donar suport a les persones que estan de dol, vagi per davant el meu respecte.A mi m’ ajuda pensar que ningú mort del tot mentre viu en el nostre record.

Una de las coses més difícils d’aquesta vida és tenir d’afrontar la pèrdua d’algú que estimem.I amb el confinament el traspàs és molt més dur per les mesures que s’han d’adoptar.No podem acomiadar-nos con voldríem , no podem fer vetlla, no podem rebre una abraçada ni estar en companyia. Tampoc podem acompanyar al ser estimat en el seu adeu. Hem de viure aquest moment d’una manera que no haguéssim imaginat mai.

La ràbia i el dol poden anar de la mà ara més que mai. I és del tot comprensible, permetre`s aquestes emocions és el que farà que les transitem el millor possible.

Isak Dinesen, escriptora de Memorias de Africa, deia que: “Totes les penes poden suportar-se si les incloem en una història, o si narrem una història sobre elles”

És per això que si cada dia li dediques una estona a escriure el que ha succeït i connectes amb les teves emocions el camí serà mes lleuger fins que podeu reunir-vos i donar el comiat que voleu.

Un altre cosa que també us pot ajudar és fer un recopilatori de fotografies escrivint en elles quin dia era, que va passar, l’anècdota del moment.

Cartes per alliberar-nos de la culpa demanant perdó.No tenim cap culpa de tot el que ha passat, però ens podem sentir,no ens servirà de res pensar en el que podíem o no haver fet.Escriure una carta o les que ens calguin demanant perdó a les persones que ens han deixat ens ajuda a sortir d’aquesta sensació d’impotència.

Escriure una carta (o varies) a la persona que t’ ha deixat , dient-li tot el que t’hagués agradat dir-li si haguessis pogut, explicar-li com ets sents, és una carta oberta sense un guió establert.

Quan la vida et separa d’un esser estimat, el record del seu somriure és el millor record.

Apúntate a la Newsletter

Y recibirás de regalo el ebook "Los sabotajes de la ansiedad. 4 errores comunes que debes evitar"

Gracias por subscribirte!

Esta web utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación    Más información
Privacidad